2013. 12. 20.

Prológus


Tisztában vagyok a szükségleteimmel. Érzem legbelül és igen, van, hogy kivetítem másra. Valakire, aki nem is tudja mi az, hogy szeretet. Elképzelni sem tudja, mit jelent számomra mindez, ám én tudom és nekem borzasztóan fontos. Csak egy gyenge pillanat kell, hogy el tudjam hitetni magammal, amit  kapok az elég. Mindeközben meg tudom, hogy ő a felét sem tudja megadni annak, ami elegendő lenne. Ad valamit, de nem azt, amire vágyom. Kapok valamit, de nem elégít ki. Mert nem erre van szükségem. Ennek ellenére valamiért mégis, időről-időre képes vagyok abban a hitben ringatni magam, hogy minden rendben lesz. Majd ez lesz "az", közben meg már a legelső pillanatban érzem, hogy lehetetlen, mert ez csak egy varázslat. Határozatlan ideig tartó csoda, ami majd váratlanul illan el, mégis valami miatt még mindig hiszek benne, hogy ez most más lesz. Saját ábránddal töltöm tele. Csak épp akkor leszek bajban, mikor kiderül, a képzeletemnek halvány köze sincs a valósághoz.

Szeretem Nathant, mégsem gondolom azt, hogy bármit képes lennék megtenni kettőnkért, a gond az, hogy fordítva viszont nem így van. Neki én vagyok a legfontosabb, ami iszonyatosan bánt. Mindig ez történik, az összes kapcsolatomnak így lesz vége. Ilyen érzelemmentes lennék? Nem tapasztalom kettőnk közt azt a testi, lelki vonzalmat, a szenvedélyt, ami folyamatosan szóba kerül, ha szerelemről beszélünk. Amikor mellette vagyok, szüntelenül érzem, hogy többre van szükségem, sokkal többre mint amennyit valaha is meg tudna nekem adni - itt nem a kézzel fogható dolgokra gondolok. Képtelen vagyok szerelembe esni, nem megy, hiába minden erőfeszítés. Mégsem cselekszem, egyszerűen nem tudok őszinte lenni hozzá. Nincs merszem lépni, mert szeretem őt annyira, hogy ne törjem össze belülről megannyi apró darabkára. Pontosan tudom, hogy az én érzelmeim meg sem közelítik azt, amit ő táplál irántam. És abban is biztos vagyok, hogyha utólag derül ki mindez, akkor még nagyobb seben ejtek majd törékeny lelkén.
Mindenképp abba kell hagynom, hiszen nem élhetjük le hazugságban a hátralévő életünket. Hamis csókokkal, ölelésekkel ajándékozom meg, amit teljes mértékben megérdemelne, csak ne lenne ott az a mindent elrontó HAMIS szó. Képtelen vagyok folytatni ezt, nem akarok többé gyilkos lenni, nem tehetem őt tönkre. Ő sokkal többet érdemel ennél, egy százszor jobbat nálam.
A legeslegnagyobb baj, én sem tudom mi az a megfoghatatlan dolog, ami hiányzik, ezért mástól sem várhatom el.

8 megjegyzés:

  1. Első komi *-* Már akkor megfogtál vele, mikor a trailert kellett neked elkészíteni, de most, hogy újraolvastam, ismét beleszerettem ♥ Kíváncsian várom mit hozol majd ki ebből a történetből, hiszen már most nagyon izgalmasan hangzik :) Remélem minél előbb hozod az első részt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Merci!

      Elsősorban szeretném megköszönni a csodálatos trailert, rettenetesen megszerettem. Másodszor pedig, hogy kommenteltél. El sem tudok képzelni mekkora öröm ez nekem, leírhatatlan. Az első rész érkezésre még picit odébb lesz, mivel előbb be kell fejeznem az első blogomat, de azután teljes erővel azon leszek, hogy ne csalódjatok sem bennem, sem ebben a történetben. A lehető legtöbbet szeretném kihozni belőle, s remélem sikerülni is fog. :)

      Törlés
  2. Kedves Briana!
    Ahogy mondtam, ezen a blogon is követni foglak, vagyis nem iratkozom fel, mivel nincs gmailom, de olvasni fogom a történetet. Már látatlanban is ezt hangoztattam, de most, hogy elolvastam a prológust, és megnéztem a trailert rájöttem, hogy ez egy új kedvenc lesz. Úgy látom nem csak nekem tetszik. Hihetetlen, hogy még csak egy pici részlet van fent a blogon, és máris ennyien érdeklődnek az írásod iránt. Szerintem egyedi, és szokatlan, plusz még titokzatos is, ami olyan szinten felkeltette az érdeklődésemet, hogy már háromszor végigfutottam a soraidat. Bízom benned, és tudom, hogy sokat fogsz kihozni ebből a blogból. Valamint, ezúton szeretnék sok sikert kívánni hozzá, de úgy látom ez meg lesz!
    Puszi, Domcsy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Domcsy!

      Boldog vagyok, amiért írtál, nekem ez is elég. Leírhatatlanul örülök, hogy van, akinek már most, a prológusnál elnyerte a tetszését a történet, és azonnal fel is iratkozott, nem számítottam erre, de most tényleg itt mosolygok, mint egy idióta, miközben olvasom a kommenteket. Hű. Nos, alig várom, hogy belekezdhessek az első részbe. Igyekszem egyedire írni, remélem nem fogtok csalódni bennem. Rengeteget jelent nekem ez az egész támogatás. Imádlak titeket. Mást nem is tudok írni, csak, hogy mérhetetlenül köszönök neked/nektek mindent.

      Millió puszi, Briana T.

      Törlés
  3. Drága Kedves Egyetlen Szépséges Vicces Jó fej Aranyos Idióta Briana T, akivel most a Facebookon csevegek, de most leléptél és nem látod mit írok Neked!

    Megtisztelő hogy én voltam az első feliratkozó (szólj ha tévedek:D), de az első kommentről lemaradtam! Felháborító.
    Viszont imádom. Annak ellenére is hogy 100x elküldted nekem hogy olvassam el, vagy át, egyszerűen megunhatatlan. Ezek a sorok is csak arra hívják fel a figyelmem, hogy egy fantasztikus történetnek nézünk elébe. És nem győzöm mondani hogy még-még-még! Kérek belőle! :D
    Csodálatos vagy. Már a sztori megemlítésénél, mikor kész sem voltál vele, tudtam hogy nem fognak benned csalódni az olvasók! És én sem.

    Millió puszi xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Imádnivaló Tehetséges Bolond Ever, aki az összes rá illő melléknevet feltüntette, hogy nekem ne legyen mit írnom róla, s aki 166 blogra van feliratkozva jelenleg, de mindig dühös, amiért egyiken sincs új rész.

      Igen te voltál a legelső, és imádlak ezért!Csak a lassúságod miatt maradtál le, sajnálom. (:D) Örülök, hogy még nem untad meg, pedig a trailer szövegét is ugyanennyiszer elküldtem neked, ha nem többször. :D Kapni is fogsz belőle, ne izgulj, csak nem akarok sietni az első fejezettel, mert félek, hogy elrontom. Te vagy a csodálatos, amiért írtál. Nagyon- nagyon remélem, hogy ezek után sem fogsz csalódni bennem, drága szerkesztőtárs. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. <3

      Hatalmas ölelés, Briana T.

      Törlés
  4. Drága Briana T.!

    Igen, tudom, hogy azt mondtam, hogy semmi időm nincsen, ami még mindig fent áll, viszont úgy döntöttem, attól még bevállalom a blogot, maximum rendszeres késéssel érkezem meg. Nagyon tetszett a prológus, és kíváncsian várom a folytatást! Iszonyúan örülök, amiért régebben beszéltünk, és most már egy új blognál tartasz... hihetetlen! <3333

    Puszi, Azy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Azy!

      Annyira boldog vagyok, hogy itt vagy! Köszönet, amiért szakítasz időt a blogomra. Fogalmad sincs mennyit jelent ez nekem, tényleg... Rettenetesen örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a prológus, és remélem a folytatással sem okozok neked csalódást. <3

      Ölel, Briana T.

      Törlés

Feliratkozók